Descargar EBOOK Tres germanes lladres autor ELENA ODRIOZOLA gratis online


Descargar EBOOK Tres germanes lladres autor ELENA ODRIOZOLA gratis online Título Del Libro: Tres germanes lladres
El tamaño del archivo: 998 Kb
El autor del libro: ELENA ODRIOZOLA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: OQO EDITORA
ISBN 13: 9788496788084

Read full description of the books:Les tres germanes Rocamora no coneixien cap altre ofici que el de robar. L’Oculta, la gran, amagava tot el que robava i vivia com una miserable; la Llúcia, la mitjana, vivia com una estrella de cinema; la Justa, la petita, només robava el que li calia per poder viure. Les tres tenien una obsessió: brillar com el sol de l’estiu o més. I per a aconseguir-ho van provar tot: jeure despullades damunt de joies i monedes, robar l’aigua d’un rierol, banyar-se despullades sota la llum de la lluna...

Txabi Arnal ens ofereix una història divertida, on l’humor i la ironia són protagonistes. A les tres germanes lladres, amb el seu desig obsessiu d’acumular riqueses, només els queda desitjar l’impossible. Ni l’or ni les joies més luxoses abastaran els seus deliris de grandesa i finalment l’Oculta, la Llúcia i la Justa descobriran que no és or tot el que lluu i que només l’afecte i la tendresa les faran brillar de debò (fins i tot més que el sol de l’estiu).

L’Elena Odriozola, per la seva banda, ha creat unes imatges de gran delicadesa, amb la subtilitat que caracteritza el seu traç. Realitza jocs conceptuals atractius amb els personatges, les escenes i les diferents composicions. Utilitza el text com a punt de partida per mostrar al lector una interpretació particular de la història des del seu imaginari artístic: el tractament especial de les textures, la incorporació del cromatisme en tota la seva simbologia i una arquitectura particular de les imatges, concebent jocs de paral·lelismes en les diferents il·lustracions.

L’Elena Odriozola va rebre el 2006 el segon Premi Nacional d’il·lustració per l’obra La princesa que badallava a totes hores.

Autor: Txabi Arnal
Il·lustradora: Elena Odriozola
Traducció: Ariadna Martín
El autor es ELENA ODRIOZOLA escribió un interesante libro titulado Tres germanes lladres. El libro de la publicó la editorial OQO EDITORA, y en este momento por el libro de Tres germanes lladres PDF ISBN (9788496788084) es necesario pagar 12.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Tres germanes lladres EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ELENA ODRIOZOLA, que te pueden gustar, igual que el libro de Tres germanes lladres EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Tres germanes lladres EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Tres germanes lladres PDF
Descargar en EPUB Tres germanes lladres EPUB
Descargar en DOC Tres germanes lladres DOC
Descargar en TXT Tres germanes lladres TXTReseñas de libro Tres germanes lladres


Jorge

No esperaba esa perversa fantasía

Carlos

Un libro ordinario.

Lucia

No vale la pena el tiempo invertido.

Sergio

Excelente obra - leer todo!

Nerea

Yo probablemente algo que no entiendo.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Tres germanes lladres autor ELENA ODRIOZOLA gratis online

PDF: tres-germanes-lladres.pdf Tres germanes lladres PDF
EPUB: tres-germanes-lladres.epub Tres germanes lladres EPUB
DOC: tres-germanes-lladres.doc Tres germanes lladres DOC
TXT: tres-germanes-lladres.txt Tres germanes lladres TXT