Descargar EBOOK Jo, el desconegut autor ANTONI DALMASES gratis online


Descargar EBOOK Jo, el desconegut autor ANTONI DALMASES gratis online Título Del Libro: Jo, el desconegut
El tamaño del archivo: 322 Kb
El autor del libro: ANTONI DALMASES
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: CRUILLA
ISBN 13: 9788466143318

Read full description of the books:L'Arnau s'ha enamorat de l'Olga i, darrere d'ella, es comença a dedicar al voluntariat cuidant un avi amb inici d'Alzheimer.
L'Arnau enyora les bogeries de cap de setmana amb els amics. Està penjat per l'Olga, i ara s'ha de dedicar, darrere d'ella, al voluntariat. Aquesta mossa li interessa, i està disposat a perdre cada tarda, si cal, cuidant un avi amb inici d'Alzheimer. Així, el protagonista descobreix el món dels avis sols i la lluita dels maquis, comença una nova relació amb els pares i, sobretot, s'adona que no es coneixia prou bé a ell mateix.
L'Arnau és un noi de disset anys, estudiant mediocre de batxillerat molt despreocupat, que dedica el temps lliure a divertir-se i a fer bogeries amb els amics, davant la desesperació dels seus pares. A l'institut s'enamora de l'Olga, una ànima inquieta que s'apunta a qualsevol causa social. La noia li agrada tant que el convenç perquè es dediqui, com ella, al voluntariat i es faci càrrec del Ramon, un avi que viu sol i que té un principi d'Alzheimer. Al començament, l'Arnau el va a veure de mala gana i sense que ho sàpiguen ni la seva família ni els seus amics (perquè no es burlin d'ell). Però la peculiar personalitat del Ramon l'atreu cada vegada més, i també una intrigant història del seu passat que es remunta a la guerra civil. A partir del que li expli...


El autor es ANTONI DALMASES escribió un interesante libro titulado Jo, el desconegut. El libro de la publicó la editorial CRUILLA, y en este momento por el libro de Jo, el desconegut PDF ISBN (9788466143318) es necesario pagar 11.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Jo, el desconegut EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ANTONI DALMASES, que te pueden gustar, igual que el libro de Jo, el desconegut EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Jo, el desconegut EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Jo, el desconegut PDF
Descargar en EPUB Jo, el desconegut EPUB
Descargar en DOC Jo, el desconegut DOC
Descargar en TXT Jo, el desconegut TXTReseñas de libro Jo, el desconegut


Raul

todo bien, rápido descargado

Lucas

de mal en peor....

Sofia

Rara vez los libros hacen echar de mí una lágrima, pero este pudo.

Marc

Inesperadamente el interesante libro fue! Muy amables a la lectura.

Alejandra

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Jo, el desconegut autor ANTONI DALMASES gratis online

PDF: jo-el-desconegut.pdf Jo, el desconegut PDF
EPUB: jo-el-desconegut.epub Jo, el desconegut EPUB
DOC: jo-el-desconegut.doc Jo, el desconegut DOC
TXT: jo-el-desconegut.txt Jo, el desconegut TXT